Екскурсія на "Йоха Україна"

2017-11-07

/Files/images/yoha/20171102_100826.jpg

Під час осінніх канікул учні 8 класу Староярської ЗОШ І – ІІ ст. разом з практичним психологом В. Базюк відвідали підприємство «Йоха Україна».

Екскурсію підприємством проводили начальник закрійного цеху Мартиняк Марія Василівна та начальник експериментального відділу Палащук Тетяна Вікторівна. Знайомство почалося із складу, де зберігаються матеріали для пошиття одягу. Далі – експериментальний відділ, працівники якого розробляють моделі одягу, послідовність операцій та витрати на його пошиття, та в електронному варіанті відправляють керівництву підприємства на затвердження. Працівники закрійного цеху за допомогою сучасного обладнання вирізають деталі одягу та передають їх у швейний цех, де ми можемо побачити кінцевий результат роботи. Учням продемонстрували швейне устаткування та пояснили принцип його роботи. Готовий одяг передають в пакувальний відділ, працівники якого пакують моделі та сортують їх, готуючи до експорту.

Варто зазначити, що для роботи на підприємстві обов’язкове знання англійської мови, оскільки вся інформація про тканини, послідовність операцій та всі важливі дані тільки англійською.

Учні були зацікавлені розповіддю про роботу швейної фабрики та отримали позитивні враження.

/Files/images/yoha/20171102_101954.jpg

/Files/images/yoha/20171102_101947.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi